Yhteistyössä

Horze Tampere" Horze on suomalainen hevostarvikkeita myyvä kauppaketju, jolla on myyntipisteitä myös ulkomailla. Horze on osa Finn-Tack- konsernia. Horzella on myymälöitä Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Ranskassa, Norjassa, Saksassa, Kanadassa ja Venäjällä. "

"Tampereen suurmyymälästämme löydät kaiken mitä ratsu- tai ravihevonen (myös ammattilainen) tarvitsee! Myöskin ammattiseppien tarpeet on huomioitu, hevosen rehuja, hoitoaineita ja tallitarvikkeita unohtamatta."


_________________________________________________________________________________Estehevosia.fi  & LRK Center Oy" LRK Center Oy on vuonna 2005 perustettu vakavarainen monialayritys, joka omistaa mm. 46 paikkaisen modernin Lempäälän Ratsastuskeskuksen. Myymme laadukkaita estehevosia erityisen hyvällä hinta-laatusuhteella, joka perustuu yhteistyöhön useiden huippuratsastajien kanssa ympäri Eurooppaa. He etsivät hyviä hevosia, jotka soveltuvat erityisesti Suomen markkinoille. Pääasialliset hevosten tuontimaat ovat Belgia, Hollanti ja Saksa. Kaikki hevoset on huolellisesti tutkittu ja valittu. Etsimme myös asiakkaille hevosia tilaustyönä harrastehevosista GP-hevosiim, tarvittaessa myös kouluhevosia.

Tyytyväiset asiakkaat ja hevoset ovat meille kunnia-asia. Meitä voi ostaa hevosen turvallisesti. Hevosta voi halutessaan kokeilla useamman kerran erinomaisissa olosuhteissa, kaikki hevoset ovat tarkasti eläinlääkärin tutkimia ja niiltä on otettu röntgenkuvat. Laajassa valikoimasta ja suuresta vaihtuvuudesta johtuen asiakkaan on helpompi löytää itselleen juuri sopiva hevonen. Otamme mahdollisuuksien mukaan nykyisen hevosesi vaihdossa. Voimme tarvittaessa neuvotella myös joustavista maksuehdoista."Ei kommentteja:

Lähetä kommentti