4. marraskuuta 2016

Still alive

Heippa!

Olen tietoisesti jättänyt blogin viimeisen neljän kuukauden aikana taka-alalle. Syitä on ollut monia; syksyn ylioppilaskirjoituksiin luku (jotka onneksi ovat jo onnellisesti ohi), kaikenlaiset muut kiireet koulun suhteen, suuri hevosmäärä, yritys ehtiä pitämään myös kaveri suhteita yllä, mutta ennen kaikkea mahdoton laiskuus.
Näihin neljään kuukauteen on mahtunut paljon! On kilpailtu, onnistuttu, petytty ja opittu paljon uutta. Myös hevoset ovat menneet ja tulleet. Kesään ja syksyyn on mahtunut monia lyhyempi aikaisia ratsutuksia aina satulaan laitoista jo enemmän tehtyihin. Myös vanha tuttu Nella käväisi meidän mukana kisoissa melkein vuoden tauon jälkeen.

Heinäkuussa edustimme Tobiman kanssa suomea pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Ypäjällä. Kokonaisuudessaan PM:t sujuivat hyvin; ensimmäisenä päivänä verkkaluokassa 4. sija, toisena päivänä 135cm+135cm 0+4vp tulos ja kolmantena päivänä henkilökohtaisessa finaalissa 135cm+140cm 5vp+4vp. Lopputuloksissa olimme 11. johon olen todella tyytyväinen.


©Heidi Lammi

©Heidi Lammi

©Heidi Lammi

©Heidi Lammi

©Heidi Lammi
Junior team Finland

Elokuun alussa saapui myös uusi kilpakumppani, Daltrey, tutummin Kare. Kare on 8-vuotias ruuna joka oli ennen meille tuloa kilpaillut 100-110cm tasolla. Kare nähtiinkin allani jo Tuurin Miljoonahevosessa. Se olisi tarkoitus nostaa 130cm tasolle ensi kauden aikana.


SM:ät eivät puolestaan menneet aivan tavoitteiden mukaan. Lopputuloksissa olimme Tobiman kanssa 5. joka on todella hyvä tulos, mutta tavoitteena minulla tietysti oli mitalli. Ensimmäisenä päivänä saimme yhden pudotuksen perusradalla, joka riitti 8. sijaan. Toinen päivä, 130cm aikaluokka meni todella hyvin. Teimme nopea nolla radan joka riitti luokan voittoo. Viimeinen päivä 130cm+140cm sen sijaan ei mennyt putkeen.. Ensimmäisellä kierroksella yksi pudotus ja toisella kierroksella kaksi..


Syyskuussa Fresco muutti myös uuteen kotiin lähes kahden vuoden yhteistyön jälkeen. Frescon tilalle saapui kuitenkin Lempäälästä 8-vuotias tamma Chili Lilli "Lilli", jolla minun olisi tarkoitus kilpailla ainakin ensi kausi.


Lotta muutti hetkeksi takaisin Lempäälään kuntoutumaan, mutta on tulossa mahdollisesti takaisin jo ensi viikolla. Syynä tähän olkapään vamma, mikä tarvitsi kävelymatto kuntoutusta, joka keskukselta löytyy. Nyt toivotaan Lotan olevan kunnossa, että päästään myös sen kanssa takaisin radoille heti ensi kauden alusta.

Tobima käväisi hyppäämässä vastarannalla Tallinna International Horse Show:ssa lokakuun alussa. Kisat sujuivat hyvin; ensimmäisenä päivänä yksi pudotus perusradalla CSIU25 130cm luokassa, toisena päivänä 3. sija CSIU25 130cm aikaluokassa sekä viimeisenä päivänä 11vp CSIU25 135cm luokassa.
©Mulyar Stas Photo

©Mulyar Stas Photo


kolmoisvoitto Suomelle!

HIHS:ssä olimme Evitan ja Tobiman kanssa. Kisat eivät menneet super hyvin, mutta molempiin heppoihin olen tyytväinen. Varsinkin Evita joka ei koskaan ennen ollut tuollaisella areenalla hypännyt yllätti positiivisesti. Ensimmäisenä päivänä juniortour 120cm luokassa 0/4vp ja toisena päivänä 120cm junnujen aikaluokassa 4vp. Olimme harmillisesti ensimmäisiä jotka eivät päässeet kolmannelle päivälle.
Tobima hyppäsi ensimmäisenä päivänä super hyvin U25-tour 130cm 0/4vp sijoittuen 8. Toisena päivänä U25 135cm luokassa jouduin harmillisesti tekemään yhden ympyrän josta johtuen 7vp
Tobima muutti myös HIHS reissulta takaisin Kirkkonummelle omistajansa luo.

© Vaasan Urheilukuvaus

© Mulyar Stas Photo
Viime viikolla talliin muutti taas uusi hevonen, LRK Armenius "Aku". Aku on puoliksi LRK:n ja puoliksi tuttumme hevonen joka tuli meille omistajan työskennellessä Saksassa. Aku on meillä toistaiseksi ja sillä olisi tarkoitus myös kilpailla mahdollisesti ensi kaudella.

Ensi viikonloppuna kilpailemme Ypäjä Movember Show:ssa Evitalla, Lillillä ja Karella. Sen jälkeen jäljellä on enään yhden kilpailut tälle vuotta, Tampereella järjestettävät hallimestaruudet.

~ Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti