2. huhtikuuta 2016

Tampere 13.3.

Moikka!

13.3 olimme Tampereella kisoissa. Mukana oli taas todella monta hevosta; Eki, Teea, Rolex, Evita ja Fresco. 
Lähdimme ensin heti aamulla Ekin, Teean ja Rolexin kanssa hyppäämään 90cm ja 100cm. 
Eki oli melko jännittynyt ja sai 90cm yhden turhan kiellon kun jarrutti todella paljon kahviopäätyä kohti. 100cm saimme yhden pudotuksen perusradalla. 

Teea hyppäsi 90cm hyvin 0vp ollen ensimmäinen ei sijoittunut. 100cm se pysähtyi kerran, kun väisti ensin päätyä eikä sen jälkeen suoristunut kunnolla ennen okseria. 

Rolex hyppäsi molemmat luokat hienosti 0vp, voittaen 90cm ja sijoittuen 100cm 8.

Aamun luokkien jälkeen jäimme Janitan, Titan ja Ainon kanssa odottelemaan että äiti tulee isompien luokkien hevosten kanssa, sillä Evitaa ja Frescoa ei kannattanut ottaa jo aamulla mukaan kun hyppäsivät vasta illalla.

Evita hyppäsi super hyvin 120cm 0vp sijoittuen 8. ja 130cm 4vp.Fresco sen sijaan ei ollut kovin hyvä. En ole varma moittiko se pohjaa (Fresco on todella tarkka pohjista ja reagoi varsinkin kovaan pohjaan helposti) vai sitä kun sen selkä oli vähän jumissa vai sitten molempia.
120cm jouduin tekemään yhden ympyrän, sillä Fresco tuli todella vahvaksi ja väisti vielä laitaa joten en esteelle päässyt. Ympyrästä siis 4vp ja 9 ajasta, sillä jatkoin todella hitaasti ympyrän jälkeen ja luokka oli aikaluokka.
130cm Fresco teki taas perinteiset, eikä olisi aloittanut. Kun lähestyin uudelleen ensimmäistä estettä, lähti se kuitenkin menemään. Saimme kaksi pudotusta sekä ajasta yhden virheen vielä lisäksi. 

Kaiken kaikkiaan hyvä fiilis jäi päivästä, ei mikään super hyvä mutta ei huonokaan.

~ Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti